Cycloon

Voor hetzelfde geld duurzaam en sociaal bezorgd met de fiets

Campagne

In samenwerking met

Opdrachtgever

Kim Nguyen, Creatief strateeg bij Cycloon

Marketing, concept, tekst en Ontwerp

Marketing- en communicatieteam Cycloon

Videografie

Marco Zuidhof

Fotografie

Jeroen Keep
Marco Zuidhof

De koplopers

La Machine, Vitamin Store en Paula’s Choice laten de bezorging verzorgen door Cyloon. Zij geven het goede voorbeeld en daarom noemen zijn het ‘De Koplopers’.

We laten ‘De Koplopers’ aan het woord. Ze vertellen het echte verhaal waarom zij hebben gekozen voor Cycloon. Want wie weet kunnen wij daarmee ook online winkels inspireren om te kiezen voor een duurzame en sociale bezorging en dat voor hetzelfde geld.

Duurzame hergebruiken van content

Cycloon heeft een beeldbank met schitterend beeldmateriaal van post- en pakketbezorgers. Deze hebben wij duurzaam hergebruikt voor het creëren van het campagne materiaal.

De beelden van ‘De Koploper’s’ voor La Machine, Vitamine Store en Paula’s Choice zijn voor deze campagne gefilmd en geschoten en kunnen ook weer voor andere doeleinden worden gebruikt.

Cycloon aan het woord

''Jochem is fijn om mee samenwerken. Proactief en positief. Veel kennis van content marketing en ervaring in het opzetten van toffe campagnes. Daardoor ben breed inzetbaar, ook door je technische skills. Jochem is betrokken en stelt goede vragen om duidelijkheid te krijgen/ te creëren. Een goede toegevoegde waarde binnen het team.''

Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.