Detective Staal

Zoektocht naar een passend karakter voor een eigenzinnige detective

Merkidentiteit

Website

Drukwerk

In samenwerking met

Opdrachtgever

Richard Heijnen, eigenaar Detective Staal

Een mysterieus karakter

Aan de hand van de Merkidentiteit workshop hebben we gezamenlijk de basis van Detective Staal neergezet. We hebben o.a de visie, de ‘look en feel’ bepaald en de doelgroepen in kaart gebracht.

De uitkomsten van de workshop zijn doorvertaald in de visuele stijl, het opzetten van de website met boekingssysteem en het drukwerk ter promotie.

Een handig
boekingssystem

Het reserveren verliep - voor het opzetten van de website - omslachtig via de mail. Via het nieuwe boekingssysteem van Calendly is het in één oogopslag duidelijk op welke data en tijdstippen de Escape Outdoor gereserveerd kan worden.

Detective Staal aan het woord

''Jochem had een duidelijk stappenplan zodat het duidelijk was we gingen doen en wat hij van mij nodig had. We hebben snel de uitstraling en de visuele identiteit met website en promotiemateriaal werd vastgesteld. Jochem heeft veel tijd in het project gestopt en verteld tijdens elke meeting ook wat er was uitgezocht en bedacht. Hierdoor konden we goed beslissingen maken.

Het is duidelijk te merken dat Jochem passie heeft voor zijn werk en gedreven is om een mooi product klaar te maken waarmee ik erg tevreden ben.''

Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.