Portfolio

Portfolio

Portfolio

Portfolio

Studio Zeepsop

Een frisse opschoonbeurt met als resultaat: een sprankelend geheel!

Expertise

Identiteit

Website

Samenwerking

Jesse Peters - UX/UI Design, Wordpress Development

Laura Lubbers - Project Management

Er kan meer dan je denkt, dat is het motto van Studio Zeepsop! Met een vaste kern aan keiharde concepters, strategen en het grote netwerk (bubbels) vol makers ontstaat Studio Zeepsop: oftewel de bruisende concepten. Dat het bruist bij Studio Zeepsop is gelijk duidelijk. De energie en het enthousiasme spat er tijdens de kennismaking gelijk af. Echter is het visueel nog niet terug te zien, en dat is zonde! Met de opdracht om een frisse identiteit neer te zetten zijn we aan de slag gegaan. ‘Alles kan en mag, het liefst worden we verrast! Ons huidige logo mag wél blijven’.

Een kleurrijk en stoer karakter

Het thema ‘zeepsop’ spreekt gelijk tot de verbeelding, een thema waarin veel mogelijkheden liggen. Zo zorgt de lichtinval op de vloeistof van een zeepbel voor mooie kleuren. Deze hebben de basis gevormd van het Studio Zeepsop kleurenpalet. Het lettertype zorgt ervoor dat de koppen indruk achterlaten en het geheel een stoer karakter geven. De grafische lijn-elementen en de stickers zorgen voor energie waardoor de identiteit helemaal past binnen de normen en waarden van Studio Zeepsop.

Toch een nieuw logo

Na een enthousiaste reactie op de stijl kon het logo eigenlijk niet achterblijven. Tijd om de stoute schoenen aan te trekken én toch het logo onderhanden te nemen. Ook hier werd enthousiast op gereageerd waardoor het logo in de identiteit is opgenomen. De stijl is compleet!

Webdesign

Tijd om de website te voorzien van een verbeterde opbouw zodat Studio Zeepsop nu écht kan laten zien wie ze zijn, waarvoor ze staan en wat voor toffe projecten ze al hebben uitgevoerd. Daarnaast is er aandacht besteed om de creatieve bubbels een plek te geven. Wanneer de bezoekers contact hebben opgenomen is het tijd voor pauze. De beloning? Een potje Bubble Shooter!

Bekijk meer projecten

Detective Staal

Zoektocht naar een passend karakter voor een eigenzinnige detective

Identiteit

Website

Cycloon

Voor hetzelfde geld

Campagne

Akte 2 & Cultuur Kwartier Sneek

Een jubileumeditie voor het Cultuurmenu

Drukwerk

Contact

Contact

Contact

Contact

Heb jij een creatieve design opdracht?

Laten we kennismaken!

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op