Portfolio

Portfolio

Portfolio

Portfolio

Cycloon

Voor hetzelfde geld

Expertise

Campagne

Samenwerking

De campagne waarin webshops zoals La Machine, Vitaminstore en Paula's Choice Skincare, ook wel bekend als 'de Koplopers', je vertellen dat je voor hetzelfde geld je pakket duurzaam op de fiets door Cycloon kan laten bezorgen, is nu al voor de derde keer gestart. Het uiteindelijke doel is dat ook andere webshops de bezorging door Cycloon gaan gebruiken.

Onderdeel van het campagneteam

Woudat ondersteunt als ontwerper het campagneteam van Cycloon. Het team heeft de doelgroep en thematiek en het concept opgezet. Woudat is aangehaakt vanaf het moment dat de creatieve maakfase van start ging om de campagne (conceptueel) vorm te geven. Dit omvat onder andere de invulling van de landingspagina's, geanimeerde video-elementen, social media-advertenties en Google Display Banners.

De Koplopers vertellen

Uit voorgaande campagne blijkt dat advertenties waarin andere mensen over de meerwaarde van Cycloon vertellen goede resultaten opleveren. Daarom is de 'voor hetzelfde geld' campagne zo ingesteld dat drie verschillende soorten webshops, in videovorm, hun verhaal doen.

Denken vanuit de landingspagina’s

De flow is zo ingericht dat de drie webshops een eigen contentpagina hebben waarop hun volledige video te zien is. Delen uit de video zijn ook uitgeschreven zodat de pagina gemakkelijk te scannen valt voor bezoekers. Bezoekers kunnen een informatiesheet downloaden en kunnen ook koploper worden in duurzaam ondernemen.

Videohuisstijl elementen

De campagnevideo's zijn voorzien van nieuwe, geanimeerde huisstijlelementen, zoals de thumbnail, de titelanimatie, naambalken, de bumper en een call-to-action. De video's en foto's zijn door CinaMAR geschoten. Kleine fragmenten uit de video's worden gebruikt als advertenties om de doelgroep naar bijpassende landingspagina's te leiden.

Online advertenties

De advertentiestijl voor sociale media en Google Display Banners is bij de eerste campagnes opgezet en kan ook bij deze campagne worden gebruikt. De verschillende insteken worden verspreid via LinkedIn, Instagram Stories en Google Display Netwerk.

Bekijk meer projecten

Detective Staal

Zoektocht naar een passend karakter voor een eigenzinnige detective

Identiteit

Website

Studio Zeepsop

Een frisse opschoonbeurt met als resultaat: een sprankelend geheel!

Identiteit

Website

Akte 2 & Cultuur Kwartier Sneek

Een jubileumeditie voor het Cultuurmenu

Drukwerk

Contact

Contact

Contact

Contact

Heb jij een creatieve design opdracht?

Laten we kennismaken!

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op